Kies de vulling

Kies de vulling op basis van je eigen wensen

Een verzwaringskussen en een verzwaringsdeken kan gevuld worden met granulaat of fijn grind. 

Granulaat zijn zachte bolletjes en is de meest voorkomende vulling voor verzwaringsartikelen. Het granulaat dat ik gebruik is ‘bio-based’ hdpe (polyethyleen) in de kleur naturel, op basis van plantaardige grondstoffen, wat als voordeel heeft dat dit een besparing op het gebruik van fossiele grondstoffen is. Granulaat kan gewassen worden.
Aan granulaat kan een geur zitten. Dit zal vervliegen. Wil je de geur sneller weg hebben, kan je het wassen.

Fijn grind kan ook gewassen worden. Het is een natuurproduct, dus dit was ik altijd van te voren. Het is wat grover van structuur dan granulaat. 

Welk gewicht gaat in een kussen?

Het gewicht dat in een verzwaringskussen of verzwaringsdeken gaat,  is geheel naar wens te bepalen. Ik raad altijd aan om het zelf thuis te ervaren met iets met gewicht om zo te voelen welk gewicht de voorkeur heeft. Wil je advies over welk gewicht er nodig is? Dan mag je altijd berichten. 

Fijn grind en granulaat verschilt aardig in volume. Daarom zit er een maximum aan gewicht bij de kussens. Dit is te vinden bij de prijzen.

Heb je een keuze gemaakt en wil je bestellen? Ga dan naar het bestelformulie

By Myl verzwaringskussens onderhoud

Onderhoud

De kussens en dekens kunnen worden gewassen. Ik raad aan om op de hand te wassen. In de wasmachine kan wel, maar is afhankelijk van het laadvermogen van de wasmachine. Doe hier dus voorzichtig mee.
Al mijn artikelen kunnen niet in de droger.

Delen mag. Graag zelfs.