Over ‘by Myl’ ~ Mylène

ByMyl verzwaringskussen contact Mylène

Wie ben ik?

Mijn naam is Mylène (1984), woonachtig in Hoorn, en ik ben de persoon achter ‘by Myl’. Sinds december 2017 maak ik verzwaringskussens en andere artikelen op maat. Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk en fijn en werk daarom ook niet met een webshop.

Ik doe dit echt als (een uit de hand gelopen) hobby, ik werk namelijk 4 dagen in de week als leraarondersteuner in het basisonderwijs. Samen met mijn man heb ik een dochter (2011) en een zoon (2013). Onze dochter heeft prikkelverwerkingsproblemen en voor haar ging ik aan de slag om een verzwaringskussen te maken. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik ze ook ben gaan maken voor anderen. Omdat ik het als hobby doe en niet als werk, kan ik mijn prijzen zo laag houden en veel mensen blij maken. In de loop van de jaren ben ik mijn assortiment gaan uitbreiden met verzwaringsdekens (2018), knikkerdoolhoven & Zoeky’s (2019), slaaptunnels (2020), verzwaarde oogmaskers (2021) en verzwaarde nekkussens (2022). Ook heb ik in 2022 de ballonbal en de vlaggenlijn met naam toegevoegd aan het assortiment.

Mochten er vragen zijn hoor ik dat uiteraard graag! Je kunt me altijd mailen.

Met vriendelijke groet, Mylène

Delen mag. Graag zelfs.