Over ‘by Myl’ ~ Mylène

ByMyl verzwaringskussen contact Mylène

Wie ben ik?

Mijn naam is Mylène (1984), woonachtig in Hoorn, en ik ben de persoon achter ‘by Myl’. Sinds december 2017 maak ik verzwaringskussens en andere artikelen op maat. Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk en fijn en werk daarom ook niet met een webshop.

Wat is begonnen als hobby, is inmiddels een prachtig bedrijf geworden. Omdat ik ‘by Myl’ doe naast mijn werk, (ik werk namelijk 3 dagen in de week als leraarondersteuner in het basisonderwijs), kan ik mijn prijzen zo laag mogelijk houden.

Samen met mijn man heb ik een dochter (2011) en een zoon (2013). Onze dochter heeft prikkelverwerkingsproblemen en voor haar ging ik aan de slag om een verzwaringskussen te maken. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik ze ook ben gaan maken voor anderen. In de loop van de jaren ben ik mijn assortiment gaan uitbreiden met:
verzwaringsdekens (2018)
knikkerdoolhoven & Zoeky’s 2019)
slaaptunnels (2020)
verzwaarde oogmaskers en knuffels (2021)
verzwaarde nekkussens, de ballonbal, de vlaggenlijn en de stoffen ballon (2022)   
In 2023 heb ik de fidgetknikker,  wagenspanner , bijtring/rammelaar, speelkubus en speenkoord toegevoegd. 
In 2024 heb ik  de Doezel slaapcocon al toegevoegd!

Hou mijn site dus gerust in de gaten, er komen geregeld nieuwe artikelen bij!

Mochten er vragen zijn hoor ik dat uiteraard graag! Je kunt me altijd mailen.

Met vriendelijke groet, Mylène

verzwaringskussen verzwaringsdeken zoekzakje knikkerdoolhof schootkussen nekkussen oogmasker slaaptunnel slaapcocon

Zo aan de start van 2024 is goed te zien waar al mijn bestellingen in de afgelopen jaren heen zijn gegaan. 
Niet alleen binnen Nederland, maar ook naar België worden er bestellingen verstuurd. En als je goed bovenin kijkt, is er zelfs één bestelling naar Finland gegaan!

Delen mag. Graag zelfs.